Sunday, March 24, 2013

Pesa algus

Väikestviisi olen oma ehtetegemistest www.ilutegemisi.blogspot.com lehel kirjutanud, aga ikka on midagi vahvat mida tahaks talletada ja jagada. Nii tekitasingi endale pesa, kus saab olema üht teist ja kolmandat, mille ühisnimetajaks on rõõm tegemisest ja olemisest.

Kõigepealt tahan jagada paar pilti oma varandusest:
Nii aastajagu tagasi avastasin enda jaoks, et on olemas lihtsalt lõngad ja need, mille vaatamisest ja katsumisest silm särama lööb ja näpud kohe väga sügelema hakkavad. No muidugi eelistasin ma ka varem pigem naturaalseguseid lõngu, aga siis järsku hakkasid mulle silma jääma sellised eriti põnevad lõngad - nagu beebilaama, Noro lõngad, Malabrigo...

Esimeseks luksesemeks sai mu pisem laps endale Liannist ostetud 100%beebilaama villast Katia Miskist kootud talvekampsuni. Oh küll oli seda mõnus kududa. Ja täiest ilma süümepiinadeta suutsin kampsunisse 6 tokki telliskivipunast pehmekest ära kududa. Mustreid ja koepindasid ammutasin ühelt paari euroga second-hand poest ostetud lastekampsunist, mis põhiliselt just põnevate koepindade pärast sai ostetud. Seal olid väga lahedad mummud, mida ära kasutasin - pahempidise koe sees kasvatada pahempidised silmused (5tk), kududa 5 rida ja siis lihtsalt kuuendal real kokku 5 silmust kududa. Mummud jäävad mõnusad ja pehmed. Selleks talveks oli laps esialgsest kampsunist välja kasvanud ja viimane aeg ise järgi teha.
Tulemus sai selline:




 
 
Ja talve lõpetuseks paar vahvat Tartus tehtud pidupäevapilti 24.-st veebruarist:
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment