Thursday, April 11, 2013

Noro Flower Bed

Sai käidud esimesel Wool& Woolleni lõngagurmeel mõnda aega tagasi ehk lausa veebruaris. Esialgu ei plaaninud ma midagi osta, vaid vaadata, aga lahkusin sealt lõppkokkuvõttes viimasena ja kahe kampsunijagu lõnga võrra rikkamana.


Sel pildil on näha minu esialgne katsetus öisest lavendlipõllust (nagu ma selle must-hall-lilla-rohelise lõnga ristisin) värvitoon nr.1319. Sisuks 35% siidi, 35% kid mohääri, 30% lambavilla. Olles päris paraja jupi ära kudunud, leidsin, et minu ringjalt ja pahempidine kude ei lähe kohe teps mitte.
Ja nüüd siis tegelik tulemus:


Seljas näeb seda kampsikut mind kohates või siis heal juhul kui keegi päisel ajal mind pidile võtab. Aga mõnus see lõng tõesti on. Kuigi enne läbipesu üsna kare ja tuim, siis peale läbipesu ja esimest päeva seljas võin ainult kiidusõnu öelda.
Ülioptimaalne kudumine sai lõppkokkuvõtteks - plaanisin teha lühikese varrukaga kamsunit kevadeks, aga lõngavärvijooksu kombineerides sain nii pikad varrukad, et püsivad kenasti üle küünarnuki ja alles jäi kõva kolm meetrit lõnga :O !

1 comment:

  1. Tere
    Eestlastel selline hea vanasõna, et häda ajab härja kaevu, aga vist ikka naise ka.
    Nimelt avastasin otsingute käigus, et Sinu blogis kogemused katsetustest Noro flower bed lõngaga ja teine värvitoon just seesama (roosades toonides), millest tuli kampsikut kududes veidi puudu. Tahtsin sedapuhku küsida, et ega ei ole juhtumisi Sinul seda lõnga üle jäänud oma tegemistest? Oleksin valmis ostma, sest eriti jabur kui jääb pooleli.
    Kui juhtud seda kommentaari lugema, palun vasta meilile pints64@gmail.com
    Tänan! Sirje

    ReplyDelete